Menu

Zo bereken jij jouw Human Design

Delen:

Als je wilt weten wat jouw Human Design is, kun je op verschillende websites terecht. Daar kun je, op basis van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats laten berekenen wat jouw Human Design is. Hieruit volgt een grafiek (de zogenoemde bodygraph) met intens veel informatie. En omdat ik weet hoeveel informatie het is en moeilijk te begrijpen is, heb ik hier een online cursus voor ontwikkeld. Klik hier om deze online cursus te kopen.

Help, ik weet mijn precieze geboortetijd niet!

Het kan zijn dat jij niet jouw precieze geboortetijd weet. Is dat erg? Een beetje. Het kan zorgen voor kleine verschuivingen, als je niet op de minuut af jouw geboortetijd invult. Jouw Human Design wordt namelijk berekend op basis van de stand van de planeten en daar kunnen verschuivingen in plaatsvinden. Over het algemeen zullen per minuut geen extreem grote verschuivingen plaats vinden (je verandert vaak niet ineens van energytype), maar het kan zorgen voor verschuivingen op detailniveau bijvoorbeeld in gedefinieerde en ongedefinieerde energie, autoriteit en de zogenoemde “determination arrows” (variabelen).

Wat je als truc kunt doen, is de geboortetijd op verschillende momenten uitproberen (9.00, 12.00, 15.00, 18.00) en per moment kijken welke veranderingen er plaatsvinden. Vervolgens kun je kijken wat het beste bij jou aansluit. Dit raad ik persoonlijk niet aan, omdat je daarmee ook het gewenste resultaat of hoe je jezelf graag zou willen zien kunt uitkiezen.

Zelf heb ik tegen betaling mijn geboortetijd opgevraagd bij de gemeente waarin ik geboren ben, maar het kan dat jij niet in de positie bent om dat op te vragen (bijvoorbeeld in het geval van adoptie). Als je dan echt graag de precieze tijd wil weten, zijn er ook astrologen die dit kunnen uitrekenen. Op basis van jouw informatie kunnen zij nauwkeurig bepalen wat jouw geboortetijd is.

Aan de slag met jouw BodyGraph

Er zijn zoals gezegd verschillende websites waarop je jouw bodygraph kunt laten berekenen, waaronder:
Jovian Archive
My Bodygraph
Genetic Matrix

Op een van deze websites kun je, op basis van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats laten berekenen wat jouw Human Design is. Hieruit volgt een chart (de zogenoemde bodygraph) met intens veel informatie. 

Jouw chart zelf leren ontcijferen?

In mijn online cursus DECODE neem ik je in 8 lessen mee in hoe jij jouw Human Design grafiek kunt ontcijferen. Je leert meer over alle verschillende onderdelen uit het grafiekje en wat er precies staat. Ook kun je hierdoor niet alleen jouw eigen grafiek, maar ook die van anderen beter begrijpen. Ik vertel je niet alleen iets over je type, maar vooral wat je nog verder kunt aflezen uit jouw grafiek.

Klik hier om de online cursus DECODE te kopen

Hoi, ik ben Katja

En ik deel graag meer met je over Human Design en hoe je dit op praktische wijze in kunt zetten in jouw bedrijf en coaching

Volg me ook hier:

Populair:

Meer verdiepen in Human Design?

Schaf hier mijn uitgebreide ebook van > 100 pagina’s aan voor maar €24,95. Hierin vind je ALLE informatie over types, strategieën, autoriteiten, profielen en energiecentra.

Klik hier om aan te schaffen en direct te downloaden

Stel je vraag
Verstuur
Deze website maakt gebruik van cookies. View more
Accepteren
Afwijzen