Menu

UNIQUE in Coaching

Leer in 6 maanden hoe jij Human Design inzet in jouw coaching, zodat zowel jij als jouw klant uniek gaan zijn

Jij hebt inmiddels al heel wat opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling uitgespeeld. Je weet en kan genoeg. Maar stiekem weet je ook dat je nog meer op jouw eigen vaardigheden en gevoel mag vertrouwen.

Met jouw coaching zorg je ervoor dat jouw klant zich gezien voelt omdat jij begrijpt dat voor iedereen iets anders werkt. Zo ondergaan zij de transformatie, op de manier die bij hen past.

Dat kan jij.

Áls je vertrouwt op dat wat al in je zit en je jouw unieke krachten nog meer gaat inzetten in jouw coaching. 

Het geheim van goede coaching is de ander zien en erkennen in alles wat ze nu zijn en waar hun potentie ligt.

Laat ik je eerst meenemen in je verlangen (dat schijnt te werken).

Je bent gaan ondernemen, omdat je vrij wilde zijn. De dingen op jouw manier doen. Misschien ging je niet zo lekker op werken voor een baas, misschien was het simpelweg tijd voor jou om voor jezelf te gaan.

Coaching kwam op je pad, deed je al vanzelfsprekend of het was iets waar jij bewust voor koos toen je begon met ondernemen. Maar: het woord ‘coach’ geeft je af en toe ook de kriebels, omdat het lijkt alsof coaching maar op één manier plaats kan vinden. Stijf tegenover elkaar in een stoel zitten, jij knikkend naar je “coachee”, LSD* toepassen en vooral een OEN* zijn.

* dit zijn afkortingen die je in veel coachingsopleidingen tegenkomt: ken je ze niet, dan heb je geluk 😉

Klopt niet.

Er zijn heel veel verschillende manieren om te coachen en jouw klanten te begeleiden. Dat voel jij tot in je tenen. 

En tóch voel je je daar nog niet altijd stevig in. Je wéét dat jij uniek bent (en als jij uniek bent, is jouw klant dat ook). Maar heel eerlijk: het blijft bij een ‘gevoeletje’ dat je het anders doet en dat je wilt vertrouwen op wat in jou zit, in plaats van dat je (alleen maar) standaardcoachingtechnieken toepast.

Als coach is het belangrijk dat jij jezelf én de ander begrijpt. En laat daar nou een hele geschikte tool voor zijn…

 

Human Design op een simpele, begrijpelijke en praktische manier inzetten

En precies hiermee ga je aan de slag met UNIQUE in Coaching.

Er is alleen ÉÉn probleem.

En dat is alles wat jij niet wilt. Jij hoeft jouw klant niet alleen maar uit te leggen hoe zijn of haar design in elkaar zit. Je wilt vooral samen kijken hoe de dingen voor jouw klant kunnen werken en je wilt jouw klant op de beste manier begeleiden en coachen.

En dat is mogelijk, zonder alleen maar bezig te zijn met informatie over symbolen, cijfers en vormen.

Ik heb na jaren werken met Human Design gezien wat nodig is om dit als bekrachtigende tool in jouw coaching te gebruiken en die methode geef ik aan jou, als coach(ende ondernemer), graag door.

Zij ging je voor:

"OH nee, ga ik nu mijn klant in 'hokjes' plaatsen en labels geven?" Hoor ik je denken.

NEE, is mijn antwoord.

Je gaat van een ‘op de gok’ bezig zijn met jouw klant

naar…

vanuit stevigheid begeleiden en coachen die jouw klant én jou het beste recht doet, waardoor jullie het maximale resultaat in het traject behalen.

Hoe ziet het programma eruit?

Groepsprogramma

Live training van 6 maanden + 6 maanden nazorg

In dit programma ga jij 6 maanden lang intensief bezig om te leren hoe jij Human Design kunt inzetten in jouw coaching. Na die 6 maanden is er elke maand een sessie om te sparren en intervisie te houden met de andere UNIQUE Coaches.

€2497

voor early birds (geldig t/m 2 november)

Termijnbetalingen ook mogelijk

ALL in (VIP)

Groepsprogramma +
1 op 1 coaching

Als jij all in wilt gaan met jouw coaching en jouw unieke methode vinden, dan kun je voor de VIP optie gaan. 

per maand

€3997

De inhoud van het programma

We starten gezamenlijk, met een groepssessie. Je krijgt meer uitleg over het programma en toegang tot de online leeromgeving. Daarnaast heb je een 1:1 sessie met mij, zodat je helder hebt wat voor jou werkt tijdens dit programma en hoe je dit kunt aanpakken.

In UNIQUE in Coaching maken we gebruik van de ABC-methode: Analyze, Behaviour en Coach. Door deze stappen te doorlopen, maak jij op een krachtige en effectieve manier gebruik van Human Design.

In de eerste module leer jij jouw proefklant(en) te analyseren, op basis van intuïtie en de theorie. Ik leer je naar welke elementen je kijkt om een goed beeld van iemand te krijgen. Je brengt in kaart hoe iemands energie stroomt, welke krachten er in iemand zitten en welke uitdagingen iemand tegen kan komen.

Je gaat aan de slag met de Quick Analist Kit, waarmee je efficiënt, snel en toch gegrond analyseert en verwerkt (bijv. in een Gids, podcast of ander overzicht) hoe iemands design in elkaar zit. Je krijgt toegang tot een template, waarmee je helder en mooi alle informatie verwerkt die je eventueel met jouw klant kunt delen (en later kunt verkopen).

In deze module ga je echt oefenen met jouw klant. Je leert hoe je informatie uit jouw klant kunt krijgen en gedrag en patronen kunt plaatsen in iemands design. Je gaat in de observatie-stand, zodat het niet alleen informatie en zenden is, maar je in gesprek kunt met jouw klant over zijn/haar ontwikkeling.

In deze module duik je dieper in jouw unieke manier van coachen, waarbij je kijkt naar jouw eigen krachten als coach, maar ook wat jouw klant nodig hebt om goed gecoacht te worden. Je leert jezelf en jouw klant nog beter kennen. Je ontdekt welke experimenten of oefeningen het beste jouw klant helpen. Je gaat ontdekken hoe jij Human Design kunt integreren in jouw huidige aanbod.

In de groepssessie staat ‘Professioneel Roddelen’ centraal: dit betekent dat we alle proefklanten met elkaar bespreken en wat we zien gebeuren. Uiteraard houden we hier rekening met de privacy van onze klanten en doen we dit op een respectvolle manier.

Na de intensieve training van 6 maanden, komen we nog 6 maanden lang elke maand bij elkaar voor intervisie en professioneel roddelen. Zo gaat het steeds normaler en makkelijker worden om jouw klanten door de lens van Human Design te begeleiden. Je kunt hier ook casussen of vragen inbrengen rondom nieuwe klanten.

Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan de UNIQUE Coach Circle: een membership waarbij je kunt blijven sparren, deelnemen aan Professioneel Roddelen-sessies, intervisie, vragen stellen rondom Human Design en jouw coaching en verdiepende masterclasses kunt volgen.

FAQ

Ja, uit ervaring weet ik dat werken met Human Design niet een kwestie is van informatie met iemand delen. Tenminste, niet als jij iemand echt wilt coachen en Human Design als input wilt gebruiken. Ik leer je hoe je de juiste zaken uit iemands design kunt halen en hoe je dit in de praktijk kunt toepassen in jouw coaching.

Nee, je kunt simpelweg niet alles onthouden. Door je te committen aan een intensieve training van 6 maanden en de 6 maanden daarna te blijven oefenen, intervisie doen en sparren met gelijkgestemden, wordt het steeds gemakkelijker en moeitelozer om dit toe te passen.

Ja, ik houd bewust het aantal deelnemers laag. In iedere sessie is er ruimte voor iedereen om zijn/haar eigen ontwikkeling en klanten te bespreken. Daarnaast leer je veel van de casussen van andere klanten, omdat er zoveel mogelijkheden zijn wat betreft klanten en designs.

Als je dit programma voelt, dan nodig ik je van harte uit om contact met me op te nemen. Dan bellen we even om kennis te maken en jouw deelname definitief te maken.

Klik hier om een match call in te plannen

Stel je vraag
Verstuur
Deze website maakt gebruik van cookies. View more
Accepteren
Afwijzen