Menu

Over mij

Jep, ik ben dus Katja, en nee, ik hijs me echt niet elke dag in een glitterpak om lekker op te vallen. Sterker nog: mijn leven is inmiddels vrij rustig en dat is precies zoals ik het graag heb.

Na jarenlang meegaan met ‘hoe het hoort’ (van VWO naar in de jaren die ervoor staan mijn bachelor en master op de universiteit halen naar direct door naar een grotemensenbaan), heb ik een vorm van leven, werken en ondernemen gevonden die volledig bij mij past.

Het is misschien een beetje flauw om meteen te zeggen dat dit komt omdat ik mijn Human Design heb ‘unlocked’ en toegepast. Maar dit heeft er zeker aan bijgedragen dat ik begrijp wie ik ben, wat ik doe en hoe ik daar mijn bedrijf op kan inrichten. En vooral dat ik daar ook voor durf te gaan staan (terwijl ik dus af en toe in een glitterpak loop te shinen op de gram).

En dít is graag waar ik andere ondernemers ook mee help: shinen op jouw manier, waardoor anderen voelen “met haar wil ik ook werken“. Die code heb ik voor mezelf gekraakt en ik weet dat jij dit ook kan.

Dit is wat ik doe:

UNIQUE in BUSINESS

1:1 of groep

Ik activeer je om jezelf beter te begrijpen door de lens van Human Design, zodat je nu eindelijk echt gaat ondernemen zoals bij jou past. Je gaat hier vooral mee experimenteren om tot jouw vorm te komen.

UNIQUE in COACHING

ONLINE LIVE PROGRAMMA

Iedereen heeft zijn unieke krachten als coach, zelfs als je jezelf niet ziet als coach. Ja, die is cryptisch. Samen ontdekken we wat jouw manieren van werken met jouw klanten is en hoe je hier Human Design bij kunt gebruiken.

Ander aanbod

DIY Producten

Ik heb een groot aanbod aan producten, waardoor jij beter begrijpt hoe Human Design in elkaar zit én hoe je dit kunt toepassen als coachende ondernemer. Als het een stap te ver is om in grotere programma’s te stappen, kun je hier rondkijken om zelf aan de slag te gaan.

Er is geen vorm waarin jij past

  • “Katja is echt blauw” (je weet wel, van die DISC test)
  • “Je bent net zo verlegen als je vader” (als kleine krullenkop op een begrafenis waar geen enkel kind haar mond open zou trekken)
  • “Ik dacht dat je een bitch was” (bijna iedereen die mij zag spelen in een korfbalwedstrijd en mij later buiten het veld sprak)

Doordat ik zo vaak heb meegemaakt dat anderen mij in een hokje probeerden te stoppen, heb ik daar inmiddels zo’n grote allergie voor ontwikkeld, dat ik dat niemand aan wil doen.

Ik weet dat Human Design dit kan uitlokken en dat velen het zo ook gebruiken (“als generator/projector/manifestor ben jij geschikt om [insert algemene uitspraak]”).

Not on my watch – ondanks dat ik nooit een horloge draag. 

Mijn grootste drijfveer is om ervoor te zorgen dat steeds meer mensen zichzelf kunnen zijn, zonder zich te laten leiden door wat de rest van de wereld ervan denkt. En omdat ik weet hoe krachtig Human Design hierin kan zijn, heb ik ervoor gezorgd dat deze informatie begrijpelijk en toepasbaar is. Zodat iedereen, of het nou voor jou of jouw klant is, de ruimte krijgt om te ontdekken wie zij zijn en wat voor hen werkt.

Wat mij lekker uniek maakt

Geef toe: het liefst had je ook even gehoord welk type en profiel ik had. Wil ik best met je delen hoor, maar liever omschrijf ik dit op een manier waarvan ik het voel, zodat jij het ook voelt. Mijn HD “code” is een 5/1 emotionele generator, maar dit benoem ik eigenlijk nergens. In deze podcast leg ik uit waarom ik dat niet doe en dat vertelt ook veel over de manier waarop ik met Human Design werk.

Zal ik het nog even voor je samenvatten?

Ik kan misschien wat lang van stof zijn, maar als je helemaal tot aan deze alinea bent gekomen ben je waarschijnlijk ook wel op zoek naar een conclusie. Als voormalig docent Nederlands (nog vergeten te vertellen; ben ik ook nog geweest!) weet ik hoe belangrijk het is dat een tekst een inleiding – middenstuk – slot heeft.

Ik ben sensitief, sta open voor dat wat niet altijd zichtbaar is (aka energie enzo) én tegelijkertijd heel praktisch en nuchter.

Sinds 2020 werk ik met Human Design en heb ik inmiddels al honderden mensen geholpen om hun Human Design beter te begrijpen met mijn ebooks, cursussen, programma’s, 1:1 coaching, gidsen en Bodygraphics.

Ik zal je nooit wat opleggen: ik ben hier om je te ondersteunen in jouw experiment en wat voor jou werkt.

Dit is ook wel leuk om te weten van mij:

Stel je vraag
Verstuur
Deze website maakt gebruik van cookies. View more
Accepteren
Afwijzen