Jij bent uniek.

En nu is het tijd om uniek te gaan zijn.

UNIQUE is een 1:1 programma van 6 maanden waarin jij gaat ontdekken hoe jij kunt leven vanuit jouw unieke energie.

Ben jij klaar om the good, the bad and the ugly te accepteren en te omarmen?

Je bent namelijk al goed zoals je bent.

Je hoeft jezelf niet meer te fixen.

Je bent al compleet.

En daarom mag je losbreken van alle hokjes, verwachtingen en laagjes die op je geplakt zijn.

Weet je wanneer ik me pas echt vrij voelde? Toen ik mijn eigen unieke energie kon zien en vanuit deze energie ging leven.

Toen ik Human Design net leerde kennen, las ik vooral veel over mijn type. Ik las wat ik 'moest' doen om meer in lijn te komen met mijn energie. Maar nu besef ik me dat ik daarmee nog niets wist.

Het was informatie. Informatie die me triggerde en activeerde, maar het bracht niet de echte transformatie teweeg. De echte transformatie kwam toen ik ging voelen hoe het voor mij was.

Ik gebruik Human Design als activatie om zelf verder te gaan reflecteren, voelen en experimenteren. Ik weet dat ik niet perfect mijn design hoef te leven, maar dat ik elke dag mag ontdekken en voelen waar ik sta.

En ik gun jou ook dat je jezelf en jouw energie vanuit deze lens kunt gaan bekijken. In UNIQUE neem ik jou hier helemaal in mee.

Voor wie is UNIQUE?

Dit kan de start van een nieuw begin in jouw leven zijn. Een leven waarin jij je vrij voelt om jouw energie te volgen en los te laten wat je denkt te moeten doen, omdat het zo hoort. Een leven waarin jij accepteert en omarmt dat je bent wie je bent. Een leven vanuit vertrouwen, omdat jij weet wie jij bent en wat voor jou werkt.

UNIQUE is voor jou als je:

  • Human Design ziet als een bekrachtigende tool om te ontdekken hoe jij werkt.
  • voelt dat je klaar bent om verder te gaan dan de informatie die je al kent over jouw design (via Google, boeken of zelfs readings).
  • bereid bent om te gaan reflecteren, onderzoeken en experimenteren met jouw energie en hier tijd in wilt investeren.
  • los wilt laten wat jou niet meer dient.
  • beseft dat jij niet jouw design bent, maar dat het input is om te onderzoeken wat voor jou werkt.
  • zelf aan het roer wilt staan en wilt gaan voelen wat voor jou klopt.

De codes van UNIQUE:

ACTIVATIE

De informatie uit jouw Human Design is hier om je te activeren. Om te voelen wat voor jou klopt. Ik gebruik de Bodygraphic, Human Design Gids en op maat gemaakte werkboeken om je zelf te laten reflecteren, onderzoeken en experimenteren. In online coachingsessies gaan we hier dieper op in en ontdekken we hoe de dingen voor jou werken.

INTEGRATIE

Na een maand activatie en coaching, volgt een maand integratietijd. Jij kunt de tijd nemen om te voelen wat klopt voor jou. Je kunt gaan observeren hoe behandelde informatie er voor jou in jouw leven uitziet. Deze maand kun je aan de slag gaan met jouw werkboek, reflectievragen, meditaties en beweging om alles te laten integreren.

TRANSFORMATIE

Na activatie en integratie is het tijd voor jou om te voelen wat jouw transformatie mag zijn. Wat mag je loslaten en wat mag je meer omarmen in jouw leven, zodat je kunt leven volgens jouw unieke energie? In deze periode kun je een EFT-sessie inplannen, waarmee je beperkende overtuigingen los kunt laten en kunt gaan experimenteren met jouw energie.

EVOLUTIE

De evolutie zit in de belichaming van jouw unieke energie. Waar mag je in stappen om te kunnen leven volgens jouw energie? Je gaat voelen wat natuurlijk en moeiteloos is en hoe jij kunt doen waar jij voor gemaakt bent.
Dit heeft effect op hoe jij in het leven staat, jouw relaties maar ook op het werk dat je doet.

Wat zit er in UNIQUE?

- Human Design Gids, verdeeld in vier onderwerpen: JOUW BASIS, TALENTEN EN THEMA'S, OMGEVING en EVOLUTIE.
- Bodygraphic
- Op maat gemaakt werkboeken aan de hand van jouw design en de coachingsessies
- 6 online coachingsessies van 60-90 min (iedere maand)
- 3 healingsessies (EFT), in te plannen wanneer je behoefte voelt
- Toegang tot de UNIQUE library (met meer achtergrondinformatie over Human Design)
- Online support via Telegram (een soort WhatsApp)
- Mijn commitment en energie om je te begeleiden zoals bij jou past

BONUS:
- Jouw Bodygraphic in een lijst
- Human Design Gids in boekvorm
- 6 maanden toegang tot WE MOVE, een membership waar beweging en energetics samenkomen en je leert hoe je de verbinding met jouw lichaam kunt maken
- Meditaties op basis van de energiecentra in Human Design

Het is tijd voor jou. Om te accepteren en te omarmen wie jij bent. En om vanuit deze energie jezelf de wereld in te brengen.

Ik heb bij Katja bijna alles gekocht. Haar bodygraphics, haar duographics, haar gidsen en een mooi gesprek. Katja heeft de gave om echt stil te staan bij mijn vragen.

Ze spreekt niet vanuit een overtuiging, maar vanuit hypotheses. Gezien mijn design zijn dit wel manieren die mij aanspreken. Daarnaast spreekt ze ook vanuit haar gevoel. Ze gaf aan dat het voor haar aanvoelde dat ik veel aan het vertellen was. Dit kon me doen inzien dat mijn keel op dat moment heling kon gebruiken.

Katja heeft ook een EFT-sessie gedaan bij mij. Ik zei dan vol ongeloof dat ze de juiste woorden wist te kiezen. Waarop Katja zei: 'Ik heb gewoon jouw woorden herhaald'. Op dat moment besefte ik dat Katja haar luisterend oor en haar rust vooral de dingen zijn die ik nodig had en heel hard heb geapprecieerd. Ik zou zo opnieuw haar 1:1 traject volgen.

Jana deKnop

Voel jij je geactiveerd?

Boek dan jouw kennismakingsgesprek met mij!

In dit gesprek kijken we waar jij staat, waar jouw behoefte ligt en of UNIQUE voor jou de juiste stap (op dit moment) is.

Je hoort dan ook meer over de investering van dit programma.

Stel je vraag
Verstuur
Deze website maakt gebruik van cookies. View more
Accepteren