Jij bent uniek.

En nu is het tijd om uniek te gaan zijn. Ook én juist in jouw bedrijf.

Met UNIQUE in BUSINESS groei jij in 6 maanden naar de unieke ondernemer die al in je zit, alleen nog een beetje verstopt.

Door jouw Human Design door en door te kennen, ga jij jouw bedrijf optimaliseren tot een vorm waarin jij tot jouw beste recht komt.

Kun je het eindelijk écht op jouw manier doen, dat ondernemen.

Jij bent jouw bedrijf. En als jij groeit, groeit je bedrijf ook.

Jij kunt alleen tot jouw beste recht komen en groeien als je een optimale werkomgeving voor jezelf vormt.

En hierdoor kun jij het ook weer zo goed mogelijk voor jouw klanten doen en maak je de impact die je wil maken.

Door inzicht in jezelf en hoe jouw energiesysteem werkt, vind je rust, focus en helderheid.

In wat je te doen hebt hier en hoe je het mag doen.

Human Design geeft jou de juiste handvatten richting de innerlijke stevigheid waar je naar op zoek bent. Het geeft je houvast om de juiste keuzes voor jou en jouw bedrijf te maken.

Vanuit innerlijke stevigheid creëer je pas echt een simpel en kloppend bedrijf en kun je er het maximale uithalen. Aan klanten, inkomsten, impact en voldoening.

Toen ik zelf net begon met ondernemen, zag ik voor me hoe ik het helemaal anders ging doen. Ik koos voor vrijheid. Ik ging het allemaal zelf bepalen. Ik ging mijn eigen koers varen.

Maar heel eerlijk? Al snel verviel ik in dezelfde valkuilen als in mijn 'normale' banen. Ik bevond me veel in de wonderschone wereld van het internet en las op Instagram welke dingen ik moest doen om succesvol te zijn.

Ik luisterde dus vooral naar wat andere ondernemers deden en ging dat dan ook maar doen. Totdat ik me weer gevangen voelde in manieren die niet bij me paste.

Ik handelde totaal niet vanuit mijn unieke energie.

So much voor "ik bepaal het vanaf nu zelf!".

Totdat ik besefte dat ik allang een geweldige tool in handen had om te zien wat voor mij werkte.

Ik kende mijn Human Design al door en door, maar paste dit eigenlijk nog niet volledig toe in mijn eigen bedrijf en hoe ik werkte.

Mijn grote omslag kwam toen ik, met behulp van mijn Human Design, zag hoe ik me kon laten leiden door anderen. Afleiden vooral.

Dit was goud. Ik had hiermee een tool voor het leven, die mij continu kon laten inzien waarom iets wel en vooral niet voor mij werkte. Hierdoor kon ik stoppen met al die oordelen over mezelf en waarom het me VERDORIE weer eens niet lukte (terwijl het voor anderen wel leek te werken).

Daar was een verklaring voor en dat gaf me zoveel rust.
Er was niets mis met mij.

Deze inzichten hebben de manier waarop ik onderneem en mijn bedrijf inricht drastisch veranderd. Ik ging van doen hoe het lijkt te horen en werken, naar een kloppend bedrijf die voor mij leuk, licht en moeiteloos was.

UNIQUE in BUSINESS geeft jou de mogelijkheid om ook te leren werken met dat wat je bent. Zodat jij jouw ding kunt doen in een simpel en stromend bedrijf.

Voor wie is UNIQUE in BUSINESS?

Je bent al een tijdje bezig met jouw bedrijf. Maar toch gaat het nog niet helemaal zoals je zou willen. Je wilt een simpel en kloppend bedrijf, waarin jij op nummer 1 staat.

UNIQUE in BUSINESS is voor jou als je:

  • Moe bent van wat je allemaal uitgeprobeerd hebt in je bedrijf, maar waarvan niets echt lijkt te werken voor je (sterker nog, het gaat een beetje tegen je werken)
  • Klaar bent met het maken van verkeerde keuzes in investeringen (in bijvoorbeeld coaches en programma's) om jouw bedrijf te laten groeien
  • Geen zin meer hebt in dingen doen in jouw bedrijf die je energie kosten (maar ze wel doet omdat 'het er nu eenmaal bij hoort')

In UNIQUE in BUSINESS ontdek je:

  • Wat een passende stevige basis en vorm voor je bedrijf is, zodat het voor jou leuk, licht en moeiteloos is en je het maximale uit je bedrijf kan halen
  • Hoe jouw Human Design praktisch vertaald kan worden naar jouw bedrijf
  • Welke gedachten, oordelen en angsten je mag loslaten over jezelf als ondernemer en hoe je echt in de UNIQUENESS (die al in je zit) kunt stappen
  • Welke strategieën wel werken voor jou
  • Hoe je de juiste keuzes maakt in teamleden, coaches, samenwerkingspartners en klanten

De codes van UNIQUE in BUSINESS:

ACTIVATIE

De informatie uit jouw Human Design is hier om je te activeren. Je ontvangt een Human Design Gids, Bodygraphic en op maat gemaakte werkboeken zodat je zelf kunt reflecteren, onderzoeken en experimenteren. In online coachingsessies gaan we hier dieper op in en ontdek je hoe de dingen voor jou werken in jouw bedrijf. In de groepssessies ga je met diverse thema's op het gebied van ondernemerschap praktisch aan de slag.

INTEGRATIE

Het is belangrijk om de tijd te nemen om te voelen wat werkt voor jou. Je gaat in dit traject de tijd nemen om te gaan observeren hoe behandelde informatie er voor jou in jouw leven en bedrijf uitziet.

Je kunt aan de slag gaan met jouw werkboek, reflectievragen, meditaties en beweging om alles te laten integreren. Tussendoor kun je met mij contact houden via Telegram.

TRANSFORMATIE

Na activatie en integratie is het tijd voor jou om te zien wat jouw transformatie mag zijn. Wat mag je loslaten van wat je dacht te moeten zijn, kunnen en doen als ondernemer? Wat mag je meer omarmen, zodat je een kloppend bedrijf creëert? In de coachingsessies passen we EFT (Emotional Freedom Technique) toe om afscheid te nemen van oude gedachten en ruimte te maken voor jouw transformatie.

EVOLUTIE

Jouw evolutie zit in de belichaming van de unieke ondernemer die al in je zit. Waar mag je nu écht in gaan stappen om te werken en ondernemen volgens jouw energie? Je gaat voelen wat natuurlijk en moeiteloos is en hoe jij kunt doen waar jij voor gemaakt bent.
Zo kun jij jouw klanten het beste helpen en werken aan impact en voldoening.

Human Design heeft me een breder begrip over mezelf en mijn energie gegeven. Ik heb geleerd dat het oké is om op mijn unieke manier te ondernemen, ook als dat niet helemaal past binnen de norm. En door dat zelf te door- en voortleven kan ik anderen op uitnodiging daar weer mee kan helpen. Dat is voor mij echt een mooie full circle.

De ‘on-the-go’ beschikbaarheid van Katja, haar onderzoekende houding en mijn eigen integratie tools hebben eraan bijgedragen dat ik voel dat de informatie echt op een diepere laag in mijn lichaam en leven geïntegreerd is. Dus het feit dat er in UNIQUE in BUSINESS ook ruimte is daarvoor juich ik enorm toe!

En eerlijkgezegd, deze 2/4 splenic projector heeft ook helemaal geen zin om zelf al die boeken en podcasts te gaan lezen en luisteren. Het is fijn om realtime situaties uit mijn leven samen met Katja te analyseren om te begrijpen wat er gebeurt met mijn energie. Daarmee bedoel ik overigens niet alleen de zware momenten, maar ook de momenten waarop dingen juist heel lekker gaan!

Myrthe Berkers

Waar ga je mee aan de slag?

In UNIQUE in BUSINESS werk je in 6 maanden aan de volgende drie onderdelen.

1. KRIJG HELDERHEID IN JOUW UNIEKE ZIJN

Je leert jouw Human Design door en door kennen. Je begrijpt hierdoor wie je wel bent en wie je niet bent. Je ziet hierdoor wat je mag loslaten, om écht jezelf te mogen zijn.

Je hebt inzicht in jouw krachten en jouw moeiteloosheid. Je voelt in het moment hoe jouw energie stroomt. Je weet hoe je kunt intunen op jouw eigen energie en je je hierdoor kunt laten leiden.

Je laat angsten, belemmerende gedachten en niet-helpende overtuigingen los.

2. CREËER JOUW UNIEKE HANDELSWIJZE


Je gaat experimenteren met jouw Human Design in jouw bedrijf. Je gebruikt jouw Human Design als input om zaken praktisch (anders) in te vullen. Je reflecteert op wat daarin wel en wat daarin niet werkt.

Je onderzoekt hoe de energie van anderen effect op jou heeft. Zo weet je wat er kan spelen tussen jou en een coach, samenwerkings-partner, teamlid of klant en weet je wat jij nodig hebt.

Je creëert de juiste randvoorwaarden wat betreft structuur, organisatie en omgeving in jouw bedrijf. Je komt tot een persoonlijke plan van aanpak.

3. MANIFESTEER DE UNIEKHEID VAN JOUW ONDERNEMER-SCHAP

Je weet waar jij naar verlangt en welke versie van jezelf als ondernemer mogelijk is.

Je komt tot de ingrediënten die jij nodig hebt om uniek te zijn in jouw ondernemerschap.

Hierdoor draag je jouw boodschap, vorm en aanbod uit op de manier die bij jou past, zodat je de juiste klanten aantrekt.

En dit krijg je allemaal in UiB:

- Jouw persoonlijke Human Design Gids, waarin alle belangrijke onderdelen toegelicht worden
- Op maat gemaakt werkboeken aan de hand van jouw design en de coachingsessies
- 6 online 1:1 coachingsessies van 60-90 min, waarin we ook aan de slag gaan met EFT (iedere maand één)
- Iedere maand een praktische groepssessie met de rest van de deelnemers, waarin een bepaald thema rondom het ondernemerschap centraal straat
- Een Bodygraphic (zie hiernaast)
- Toegang tot de UNIQUE library (met meer achtergrondinformatie over Human Design, meditaties en praktische oefeningen passend bij jouw design)
- Online support via Telegram (een soort WhatsApp)
- Mijn commitment en energie om je te begeleiden zoals bij jou past

BONUS voor de eerste vijf deelnemers:
- Jouw gepersonaliseerde notitieboekje
- Jouw Bodygraphic in een lijst
- Jouw Human Design Gids in boekvorm
- 6 maanden toegang tot WE MOVE, een membership waar beweging en energetics samenkomen en je leert hoe je de verbinding met jouw lichaam kunt maken
- Meditaties op basis van de energiecentra in Human Design (exclusief ontwikkeld voor UNIQUE)

Ik heb bij Katja bijna alles gekocht. Haar bodygraphics, haar duographics, haar gidsen en een mooi gesprek. Katja heeft de gave om echt stil te staan bij mijn vragen.

Ze spreekt niet vanuit een overtuiging, maar vanuit hypotheses. Gezien mijn design zijn dit wel manieren die mij aanspreken. Daarnaast spreekt ze ook vanuit haar gevoel. Ze gaf aan dat het voor haar aanvoelde dat ik veel aan het vertellen was. Dit kon me doen inzien dat mijn keel op dat moment heling kon gebruiken.

Katja heeft ook een EFT-sessie gedaan bij mij. Ik zei dan vol ongeloof dat ze de juiste woorden wist te kiezen. Waarop Katja zei: 'Ik heb gewoon jouw woorden herhaald'. Op dat moment besefte ik dat Katja haar luisterend oor en haar rust vooral de dingen zijn die ik nodig had en heel hard heb geapprecieerd. Ik zou zo opnieuw haar 1:1 traject volgen.

Jana deKnop

Jij bent uniek en je bent jouw bedrijf.

Dan kan 1+1 alleen maar 2 zijn. Het is dus tijd (de hoogste tijd) om uniek in jouw bedrijf te gaan zijn!

"Ken jij Human Design?" vroeg de coach tegenover me. Want ik denk dat jij een Manifestor bent.

Ik googelde, vulde mijn gegevens in, she was right! Ik was een Manifestor. Dat waren maar 8% van de mensen, Dááárom voelde ik me zo anders.

Ik deed er niks mee, totdat ik meer dan een jaar later Katja leerde kennen. Via een gezamenlijk coachingstraject.

Katja’s kijk op human design heeft mijn leven en mijn bedrijf compleet veranderd. Want in plaats van vechten tegen het hebben van energiegolven, leerde ik ze gebruiken.

Voor creatie, voor verbinding en voor zaadjes planten in mijn HIGH. Voor rust en naar binnen keren in mijn LOW.

Zo stopte ik met mezelf forceren dagelijks content te maken en wat gebeurde er? Er ontstond een flow, doordat ik mijn energie voelde. Ik trad op een natuurlijke manier naar buiten, die bij mij past. Die klopt, voor mij en mijn volgers.

Ik neem de tijd om mee te bewegen met mijn energie en daardoor is er minder frustratie en meer creatie. Is er geen: maar ik moet dit want iedereen doet dit. En is er alleen maar: ik mag het doen op mijn manier.

Want ik ben Uniek. Mijn energie is Uniek. Mijn bedrijf is uniek.

En Katja is uniek, in haar coaching, in haar zienswijze en in haar manier waarop ze vertaalslag kan maken van jouw grafiek naar het leven. In het hier en nu. Met haar eigen unieke energie brengt ze jou in contact met die van jou.

En dat is van onschatbare waarde!

Claudia Penders

Ben jij ook zo enthousiast hierover?

Boek dan jouw match call met mij!

In dit gesprek kijken we waar jij staat, waar jouw behoefte ligt en of UNIQUE in BUSINESS voor jou de juiste stap (op dit moment) is.

Je hoort dan ook meer over de investering van dit programma.

Je kunt ieder moment instromen in UNIQUE in BUSINESS. Er geldt wel een speciaal aanbod voor de eerste vijf deelnemers.

Stel je vraag
Verstuur
Deze website maakt gebruik van cookies. View more
Accepteren