Menu

de Quick analist Kit

Met de Quick Analist Kit en het Membership ga jij in een handomdraai begrijpen hoe de chart van jouw klant in elkaar zit en weet je dit op een heldere wijze te delen met jouw klanten

Nadat jij gebruik hebt gemaakt van deze Kit, heb jij binnen een korte tijd de chart van jouw klant geanalyseerd en verwerkt in een persoonlijke handleiding op papier, die jij direct kunt delen met jouw klant.

Dit vormt de input voor jouw verdere begeleiding, ondersteuning en/of coaching van jouw klant. Doordat jij op heldere én verdiepende wijze jouw klant inzicht kunt geven in hoe zijn of haar energie werkt, kunnen jullie daarna samen onderzoeken hoe dit in de dagelijkse praktijk en werkzaamheden toegepast kan worden.

Met behulp van de video’s, werkboeken en templates leer jij jouw klants chart begrijpen en voel je vertrouwen om Human Design in te zetten en te gebruiken.

Je wilt niet iemand in een hokje stoppen. Je wilt dat iemand zichzelf gaat begrijpen.

Zo voelt het niet alsof je simpelweg maar wat deelt over iemands chart (de standaardteksten over types, strategieën en autoriteiten kan iedereen googelen), maar leg je verbanden tussen alles wat je uit de chart haalt en weet je dit te verbinden aan gedrag, gedachten en gevoelens van klanten. 

Je weet dat Human Design een grote toegevoegde waarde kan hebben in wat jij doet, maar bent op zoek naar een vorm waarin jij niet alleen maar de informatie deelt (bijvoorbeeld door alleen maar heel veel tijd kwijt te zijn aan handleidingen schrijven of readings te geven waarin je vooral heel veel moet weten en vertellen), maar met behulp van Human Design kijkt waar jouw klant tegenaan loopt en hoe iemand nog meer in zijn of haar kracht kan gaan staan.

Je bent klaar voor de Quick Analist Kit, als je:

De Quick Analist Kit biedt je alles om snel, efficiënt en toch ook goede en gegronde analyses van jouw klant te maken.

In 4 weken neem jij de volgende stappen en maak je de volgende shifts in hoe jij werkt met Human Design en analyseert.

Deze deelnemers gingen je voor:

Opbouw van de kit

De Kit is zo opgebouwd dat je in 4 weken de analyse-methode leert doorlopen. Elke week kun je aan de slag met een nieuwe video waarin ik je meeneem in het analyseren van een onderdeel van jouw klant. We behandelen de volgende onderdelen:

  • Wat is iemands definitie en autoriteit? Hierbij kijken we naar de chart in zijn geheel, de energiecentra en hoe er energie uitgewisseld wordt. Dit vertelt meer over hoe iemand tot actie komt en hoe beslissingen genomen worden.
  • Welke talenten kun je uit iemands chart halen? (Poorten in Zon en Aarde, kanalen, gedefinieerde en ongedefinieerde centra en profiel)
  • Welke uitdagingen kan iemand tegenkomen? (niet-zelf gedrag, poorten in ongedefinieerde centra, mental conditioners, ‘missende’ poorten en tegenstellingen in een design)

Deze drie onderdelen maken dat jij iemands design in verhalende vorm helder en begrijpelijk leert omschrijven. Je krijgt hier meer inzicht in en gaat hier ook mee aan de slag met charts van (een) proefklant(en). Op jouw gemaakte analyses ontvang je feedback in de livesessies en als je analyses met me deelt via de online community (een omgeving waarin alle deelnemers hun werk en vragen delen).

Je gaat hier op twee manieren mee aan de slag:

TEMPLATE

QUICK AND DIRTY

Je leert hoe jij snel en toch gegrond analyseert en naar een chart kijkt.

TEMPLATE

QUICK AND CLEAN

Met behulp van een uitgebreid template (>200 pagina’s) kun jij snel een mooie Gids samenstellen voor jouw klant van zo’n 80-100 pagina’s.

per maand

Wat krijg je allemaal in de kit en het membership?

In de online leeromgeving vind je alle tools (video’s, ebooks, hulpbronnen en werkboeken) om de methode onder de knie te krijgen. Daarnaast krijg je toegang tot templates, om jouw analyse én schrijfwerk gemakkelijk te maken.

Tijdens deze maandelijkse sessie analyseer ik samen met jullie de charts van jullie klanten en beantwoord ik vragen rondom Human Design. Je kunt hier live bij aanwezig zijn of vooraf vragen insturen. Er komt uiteraard een replay van deze sessies, die je op elk moment kunt terugkijken. De sessies wil ik afwisselen op dinsdag, woensdag of donderdag, zodat iedereen de gelegenheid heeft om live aanwezig te zijn. De eerste Zoomsessie in januari staat gepland in de week van 22 januari. 

Je krijgt toegang tot de Expand Masterclasses. Dat zijn (tot nu toe) negen verdiepende masterclasses (inclusief ebooks) over alle negen energiecentra. In deze masterclasses van 60-90 minuten ga ik dieper in op de energie van de centra, als dit gedefinieerd of ongedefinieerd is, wat je praktisch kunt zien aan gedrag, gedachten en gevoel bij personen en wat het betekent om bepaalde poorten of kanalen geactiveerd te hebben. Ik zie dit als een mooie, verdiepende vervolgstap, om steeds concreter te krijgen wat het betekent om bepaalde energie te hebben. Dit gaat ook helpen om in jouw analyses duidelijker te verwoorden voor jouw klant. Naast de 9 bestaande masterclasses, komen er ook nieuwe verdiepende masterclasses.

Elk kwartaal ontwikkel ik minimaal één verdiepende masterclass. Hierin ga ik dieper in op specifieke onderdelen van Human Design, en wat dit praktisch betekent voor jouw klanten. Hiermee kan je jouw analyses verdiepen of in sessies met jouw klanten bepaalde onderdelen meenemen, als je merkt dat dat helpend is voor jouw klant.

Ik weet dat je Human Design heel interessant vindt en om het steeds meer te integreren en ‘normaal’ te laten worden in jouw manier van denken, organiseer ik quizjes, activerende opdrachten of gaan we samen charts van bekende personen analyseren. De lol van Human Design wordt groter, als je steeds meer onthoudt, begrijpt, herkent en kunt gaan toepassen. Als docent en onderwijskundige weet ik hoe leerprocessen werken, en daarom wil ik jullie op een leuke manier bezig houden met de theorie van HD. Wie weet kun je zelfs prijzen winnen 😉

FAQ

De totaalprijs van de Quick Analist Kit is €1111 (inclusief BTW). Je kunt ook in 12 termijnen van €111 per maand betalen.

Voor de Kit geldt toegang voor zo lang als ik besta (met als geluk dat je toegang behoudt tot alles wat ik verder ontwikkel in dit programma).

Het membership geldt voor heel 2024, met waarschijnlijk een mogelijkheid om dit later te verlengen.

Veel, en daarom houd ik de groep bewust klein. Er is elke maand een livesessie waarin ik met je spar en mee denk. Hier komen ook replays van en je kunt ook een vraag insturen, als je niet live aanwezig kunt zijn. Ook de vragen van anderen zijn helpend om nog beter te begrijpen hoe je naar een chart kunt kijken. Daarnaast kun je in een online community jouw gemaakte analyses met me delen, waar ik feedback op geef, zodat jij het vertrouwen voelt dat jouw klant goed geholpen is.

Ik loop je stap voor stap door alles heen. Daarom is er elke week één nieuwe video dat ingaat op een onderdeel van de analyse. Dit kun je later ook blijven herhalen en doorlopen, omdat je onbeperkt toegang houdt tot de kit. Ik raad je wel aan om hier de eerste maanden tijd voor vrij te maken in jouw agenda, omdat dat maakt dat je aan de slag gaat en het niet op de plank blijft liggen 😉

Houd rekening met in de beginfase (eerste 1-2 maanden) zo’n drie tot vier uur per week zelfstandig werken en iedere maand een livesessie van 60-75 minuten.

Nee, dat is onderdeel van het uitgebreidere programma UNIQUE in Coaching. Dan neem ik je mee in hoe je Human Design verwerkt in jouw coaching en hoe je hier een uniek aanbod van maakt, die past bij wie jij bent.

Jazeker! Voor geïnteresseerden in mijn werkwijze en de Quick Analist Kit heb ik een gratis podcasttraining opgenomen. Die kun je beluisteren via de volgende link: klik hier

Als je aan de slag wilt met de Kit, dan kun je jouw aanmelding regelen door de betaling te voldoen. Daarna ontvang je toegang tot de online leeromgeving en community.

Klik hier om de Kit aan te schaffen

Stel je vraag
Verstuur
Deze website maakt gebruik van cookies. View more
Accepteren
Afwijzen