KICKSTART in HD

Ontdek deze zomer hoe jouw unieke design in elkaar zit & hoe je na de zomer direct stappen zet richting een leven op jouw voorwaarden.

Altijd al willen weten wat er allemaal te halen valt uit jouw unieke Human Design, maar geen idee waar je moet beginnen? Overweldigt de informatie je, of klinkt het allemaal te moeilijk en te veel? Maar voel je toch ook dat het klopt en dat je er meer mee wilt?

Dan is de kickstart in HD iets voor jou. Het enige wat je nodig hebt is tijd en ruimte om hierover na te denken. En laat de zomerperiode daar nou net perfect voor zijn.

"Ja, ik weet dat hoe ik de dingen nu doe niet voor mij werken..."

Want je hebt best veel innerlijk werk gedaan. Leest veel. Ontdekt graag hoe je in elkaar zit. En je hebt zowat alle persoonlijkheidstesten die op het internet te vinden zijn gedaan.

In die zoektocht kwam je ook Human Design tegen. Je berekende jouw eigen grafiekje en deed misschien zelfs wel een reading. Het vertelde je alles wat je altijd al gevoeld hebt, maar geen woorden aan kon geven.

En ondanks dat je inmiddels wel weet dat jij een uniek persoon bent, lukt het je toch niet om écht uniek te zijn.

Want daar begint het lastig te worden.

Je krijgt te maken met meningen en verwachtingen van anderen. Je moet jouw grenzen aangeven. Anderen begrijpen je niet meer. En je hebt jezelf ook al zo lang verteld dat je je op een bepaalde manier moet gedragen, dat het moeilijk is om daarvan los te breken.

Hoi, ik ben Katja en ik weet precies hoe jij je voelt.

Want ook ik wist het een tijdje terug allemaal even niet meer. Waarom ik bij iedere baan tegen een burn-out aanliep. Ik kwam altijd overprikkeld en emotioneel thuis en moest douchen en een dutje doen om weer enigszins tot mezelf te komen.

Totdat ik besefte dat ik zo niet langer meer kon. Ik besloot mijn baan op te zeggen, zonder dat ik wist wat ik dan ging doen. Dat was het moment dat ik (weer) in al die zelfhulpboeken en persoonlijkheidstestjes dook om mezelf beter te begrijpen. En toen kwam Human Design op mijn pad. Hierdoor vond ik de antwoorden die ik nodig had.

Ik begreep waarom ik zo snel overprikkeld was - dat werd verklaard door mijn zes ongedefinieerde energiecentra, waarin ik veel energie van mijn omgeving in me op kon nemen.

Ik begreep waarom ik gefrustreerd raakte als ik uit ongeduld en vanuit mijn hoofd dingen probeerde op te starten - dat werd verklaard door mijn type design (generator), wat beter werkt op reactie en gevoel.

Ik begreep waarom ik niet altijd gemakkelijk uit mijn woorden kwam en waarom ik me niet altijd gezien voelde - dat werd verklaard door mijn open Keelcentrum (iets wat maar 30 procent van de mensen heeft).

Ik ging inzien dat ik compleet was zoals ik was. Ik leerde the good, the bad and the ugly te accepteren en te omarmen.
Ik leerde werken met dat wat ik ben.

En dat is precies wat jij deze zomer ook kunt gaan doen. Zien waar jouw sterke punten liggen en waar jouw valkuilen liggen. Begrijpen waarom de dingen anders voor jou werken, dan voor de mensen om je heen. Én door middel van de coaching in dit traject ga je nu echt daadwerkelijk stappen zetten en het anders doen.

De kickstart in HD is iets voor jou als je:

  • twijfelt of jouw huidige werk bij je past of dat je misschien wel wilt gaan ondernemen.
  • Human Design ziet als een bekrachtigende tool om te ontdekken hoe jij werkt.
  • voelt dat je klaar bent om verder te gaan dan de informatie die je al kent over jouw design (via Google, boeken of zelfs readings).
  • niet alleen maar dingen over jouw design wilt weten, maar ook echt stappen wilt gaan zetten, zodat je na de zomer kunt werken op de manier die voor jou werkt.
  • bereid bent om te gaan reflecteren, onderzoeken en experimenteren met jouw energie en hier deze zomer tijd in wilt investeren.

De onderdelen van de KICKSTART:

HUMAN DESIGN GIDS (t.w.v. €199)

De informatie uit jouw Human Design is hier om je te activeren. Om te voelen wat voor jou klopt. Je ontvangt jouw persoonlijke Human Design Gids (ongeveer 100 pagina's) en op maat gemaakte reflectievragen, oefeningen en experimenten. Je ontvangt jouw Gids in drie gedeeltes, zodat het geen overwhelm is en je alle tijd hebt om het te laten bezinken.

COACHINGSESSIES (t.w.v. €597)

In de KICKSTART zitten drie coachingsessies. Hoeveel tijd er tussen de sessies zit, bepaal jij. Dat kan iedere maand zijn of daar kan minder tijd tussen zitten.
In de coachingsessies zoomen we in op hoe jouw energie terugkomt in jouw leven. We kijken naar wat jij praktisch kunt doen om na de zomer (kleine) veranderingen te maken, zodat het beter bij je past.

SUPPORT VIA TELEGRAM (t.w.v. €222)

Uit ervaring weet ik dat er elk moment een vraag over jou in combinatie met jouw design kan opkomen. Er doet zich een situatie voor en je vraagt je af hoe je hiermee om moet gaan. Of je wilt achteraf hierop reflecteren. Dan kun je direct contact met mij opnemen, via Telegram (een soort van WhatsApp). Op deze manier kan ik je tussendoor coachen of uitleg geven.

EFT-SESSIE(S) (t.w.v. €199)

Met behulp van de Emotional Freedom Technique (EFT) begeleid ik je om belemmerende overtuigingen, angsten en gedachten los te laten. Dit is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode om negatieve gevoelens om te zetten naar positieve.
Aan het einde van het traject vindt een groepssessie plaats waarin we werken met EFT.

Bonus (t.w.v. €169):

Je ontvangt van mij als cadeau jouw persoonlijke Bodygraphic.

Al jouw unieke talenten op een rij. Op basis van jouw unieke design, maak ik een prachtige en gepersonaliseerde poster voor je.

Zo word jij elke dag herinnerd aan al het moois dat jij van nature bezit.

Ook ontvang je jouw persoonlijke Human Design Gids in boekvorm, zodat je er later makkelijk in kunt terugkijken en erin kunt bladeren.

Het is tijd voor jou. Om te accepteren en te omarmen wie jij bent. En om vanuit deze energie jezelf de wereld in te brengen.

Ik heb bij Katja bijna alles gekocht. Haar bodygraphics, haar duographics, haar gidsen en een mooi gesprek. Katja heeft de gave om echt stil te staan bij mijn vragen.

Ze spreekt niet vanuit een overtuiging, maar vanuit hypotheses. Gezien mijn design zijn dit wel manieren die mij aanspreken. Daarnaast spreekt ze ook vanuit haar gevoel. Ze gaf aan dat het voor haar aanvoelde dat ik veel aan het vertellen was. Dit kon me doen inzien dat mijn keel op dat moment heling kon gebruiken.

Katja heeft ook een EFT-sessie gedaan bij mij. Ik zei dan vol ongeloof dat ze de juiste woorden wist te kiezen. Waarop Katja zei: 'Ik heb gewoon jouw woorden herhaald'. Op dat moment besefte ik dat Katja haar luisterend oor en haar rust vooral de dingen zijn die ik nodig had en heel hard heb geapprecieerd. Ik zou zo opnieuw haar 1:1 traject volgen.

Jana deKnop

Ben jij klaar voor deze zomer?

Boek dan jouw kennismakingsgesprek met mij of stuur me een DM.

Dan bespreken we hoe het traject er voor jou uit mag zien en wanneer we starten. Ik bied dit traject alleen aan in de periode van juni tot en met september.

De investering van dit traject is €997 (exclusief BTW). Het is ook mogelijk om in drie termijnen van €430 (exclusief BTW) te betalen.

Stel je vraag
Verstuur
Deze website maakt gebruik van cookies. View more
Accepteren