GRATIS Startersgids

Bodygraphic poster

Persoonlijke Gids

Tools Sessies

Hallo daar!

Heb jij ook al 106 persoonlijkheidstestjes gedaan en 84 zelfhulpboeken verslonden om maar uit te zoeken wie je dan wel helemaal (niet) bent? Ik begrijp het helemaal. Dat deed ik ook. Ik was ook op zoek naar mezelf. Waar ben ik goed in? Wat werkt voor mij?

Maar elke keer bleef ik in dezelfde valkuilen trappen. Hoeveel zelfhulpboeken ik ook las. Inmiddels zou ik toch wel moeten weten hoe het allemaal werkt voor mij? Nou, dat was dus niet zo.

Totdat ik Human Design ontdekte. Een systeem waardoor ik mezelf en de mensen om mij heen beter leerde begrijpen.

Human Design?

Human Design is een mix van spiritualiteit en wetenschap en kan je informatie geven over jouw energiesysteem. Want dat jij anders bent dan anderen, dat is een ding dat zeker is. Je kunt jouw persoonlijke Human Design berekenen op basis van jouw geboortegegevens. Voor veel mensen is het weten van hun design transformerend geweest om dichter tot zichzelf te komen.

Want hoe vaak doe je niet gewoon de dingen 'omdat het zo hoort'? 5 dagen per week van 9 tot 5 werken? In het weekend lekker uitgaan of toch maar weer op dat verplichte familiebezoek? Backpacken en avontuurlijke reizen maken, omdat iedereen dat lijkt te doen? Misschien voel je al diep van binnen dat de manier van de mensen om jou heen niet altijd jouw manier is. En dat hoeft ook niet. Iedereen heeft een uniek systeem. En hoe fijn is het als jij meer inzicht in jouw systeem gaat krijgen? Zodat jij aan de juiste knoppen kunt draaien en het leven kan leiden dat bij jou past?

Dit lijkt een beetje een aflevering van Zorro ("Have no fear, Zorro is here!"), alleen met Human Design in de hoofdrol. Maar dan ga ik je gelijk toch even teleurstellen: Human Design is geen quick fix voor een lang gelukkig leven. Wel kan het jou handvatten geven als je vastloopt op bepaalde stukken in je leven. Door jouw design te leren kennen, kun je een experiment starten naar wat werkt voor jou.

Nieuwsgierig naar jouw Human Design? Download mijn GRATIS Startersgids om zelf aan de slag te gaan!

Vraag de GRATIS Human Design Startersgids aan!

Ik stuur jou 18 pagina's vol met theorie en tips, zodat jij weet waar je moet beginnen om jezelf via Human Design te leren kennen.

  Ik zal je ook af en toe wat leuke en inspirerende berichten sturen. Ik beloof je: geen spam ;-).

  Over mij

  Hoi, ik ben Katja en ik help je graag verder met het ontdekken van jezelf door de lens van Human Design. Toen ik Human Design voor het eerst ontdekte, wist ik niet zo goed wat ik er allemaal mee aan moest. Toch voelde ik dat het mij de taal gaf om mezelf beter te leren kennen en een leven te creëren die past bij mijn energie.

  Ik begon met een zoektocht naar hoe het systeem in elkaar zat en hoe ik mijn Human Design in het dagelijkse leven kon toepassen. (Dit is trouwens ook typisch iets wat uit mijn Human Design blijkt; ik ben altijd bezig om iets tot in de puntjes te onderzoeken, om vervolgens te kijken wat ik in de praktijk kan met die kennis om problemen op te lossen.)

  Omdat ik weet hoe overweldigend Human Design kan zijn aan het begin, help ik je graag verder. Want ik gun het ook jou dat jij ziet dat jij goed bent zoals jij bent. Je kunt alleen maar jezelf zijn - meer is er niet, minder wel.

  De Bodygraphic die Katja voor me maakte heeft mijn ogen echt geopend. Ik werk op een andere manier dan heel veel mensen en ondanks dat dit niet betekent dat ik niets kan DOEN betekent het wel dat ik andere kan helpen om wat zij doen efficiënter, overzichtelijker en gestructureerder te maken. Iets minder ingewikkeld, zodat zij hun werk vervolgens ontspannen kunnen doen, omdat het overzicht bewaakt wordt.

  Myrthe Berkers

  De Human Design Gids heeft voor mij veel wat ik al voelde bevestigd. Het is zo fijn om te weten dat je op de goede weg bent. Ook weet ik nu dat ik de dingen op mijn manier mag doen, omdat dat zo bij mij past.

  Ik vond het heel fijn om een aanvullende sessie te hebben, zodat ik wat vragen kon stellen die Katja allemaal voor mij beantwoordde.

  Aniek Mensink

  Lees meer over Human Design

  Wat is Human Design?

  We kunnen ze allemaal wel: de persoonlijkheidstesten die jou vertellen hoe je in elkaar zit. Aan de hand van...

  Zo bereken jij jouw Human Design

  Als je wilt weten wat jouw Human Design is, kun je op verschillende websites terecht. Daar kun je, op...
  Stel je vraag
  Verstuur
  Deze website maakt gebruik van cookies. View more
  Accepteren