Menu

DOWNLOAD DE GRATIS COACHSCAN​

Als je meer over de Human Design energietypes leest, lijkt het of bepaalde energietypes meer ‘geschikt’ zijn om te coachen dan andere types. Zo zie je bijvoorbeeld vaak bij mensen met het design van een projector of reflector genoemd worden dat deze vooral geschikt zijn om te gidsen en te coachen.

Niets is minder waar. Er zijn verschillende manieren van coachen, en je kunt pas een goede coach zijn als je inzicht hebt in wie jij bent als coach. Zelfs als je het design van een projector of reflector hebt ;-).

En daarom geef ik je in deze gratis coachscan meer inzicht in jouw unieke krachten, op basis van jouw Human Design. Ontdek jouw coachtype snel!

PS Nee, dit heeft niks te maken met wat je al weet over de energietypes – ik geef je nieuwe inzichten op basis van hele andere elementen uit jouw design. Jouw coachtype is dus niet gebaseerd op jouw energietype, maar op iets anders. Ontdek in de scan wat dat is.

Na aanmelding ontvang je via de mail de scan waar je zelf mee aan de slag kunt.

In de daaropvolgende dagen deel ik ook nog een aantal andere waardevolle mails. Je krijgt meer inzicht in hoe je om kunt gaan met de drie meest genoemde problemen onder coaches en ik deel een exclusieve podcast met je, waarin je ontdekt hoe je jouw coaching kunt optimaliseren met behulp van Human Design.

Stel je vraag
Verstuur
Deze website maakt gebruik van cookies. View more
Accepteren
Afwijzen