ONLINE CURSUS DECODE

LEER IN 9 MODULES
JOUW HUMAN DESIGN ONTCIJFEREN EN TOEPASSEN IN JE BEDRIJF

Altijd al meer willen begrijpen van jouw Human Design, maar je er nooit echt in verdiept? Omdat je dacht dat het te veel, te moeilijk en te onbegrijpelijk was? Of omdat je misschien wel dacht dat jouw type alles was wat er viel te weten?

Dan is deze online cursus wat voor jou. Je hebt alleen tijd en ruimte nodig om jezelf eindelijk écht te gaan begrijpen.

Katja de Beurs

"Ik wil mijn design wel leren leven..."

Human Design wordt steeds populairder. Je ziet het overal opduiken. De vraag "Wat is jouw Human Design type?" is inmiddels sociaal geaccepteerd - jep, kun je zelfs aan je tandarts of buurman vragen. En dat is niet zo gek, want het ontdekken van hun unieke design heeft voor veel mensen opgeleverd dat ze meer rust, vertrouwen en moeiteloosheid in hun leven en bedrijf hebben gevonden.

En daarom is de meest gestelde vraag in mijn DM: "Hoe kan ik mijn design leven? Hoe kan ik dit toepassen?" Want we zien allemaal dat Human Design ons de woorden geeft aan wat we altijd al voelden: dat we uniek zijn en dat wat voor een ander werkt, niet voor ons hoeft te werken.

Maar dan zie je dat intense grafiekje met al die cijfers, symbolen en vormen.

En daar begint de worsteling. Je haakt af bij al die info. Alleen maar Engelstalige boeken met moeilijke teksten. En op Google vind je eigenlijk vooral algemene beschrijvingen, waar je je ook niet echt helemaal in kunt vinden. Om meer te weten te komen dan je type, zul je er tijd in moeten investeren. Om er echt mee aan de slag te gaan, is het belangrijk dat je begrijpt wat er precies in dat grafiekje af te lezen valt.

Geen tijd hebben, is geen excuus meer. Want ik heb al het werk voor je gedaan, zodat jij er snel en gemakkelijk doorheen kunt lopen.

Door meer inzicht te krijgen in jouw unieke Human Design, begrijp je eindelijk waarom een bepaalde aanpak wel of niet werkt voor jou.

Hierdoor kun je vanuit vertrouwen en innerlijke stevigheid de juiste keuzes voor jezelf en jouw bedrijf gaan maken.

Hoi, ik ben Katja!

Na vele ondernemers geholpen te hebben hun Human Design te ontleden en te begrijpen, heb ik gezien hoe helpend het is om te zien dat je niet gek bent. Dat er een reden is dat je doet wat je doet. Maar dat dat soms wel kan voelen alsof je gek bent, omdat het lijkt dat de wereld om je heen het helemaal anders doet.

Ik ga je helpen om te laten zien dat je niet gek bent.

Want uit ervaring weet ik dat alle 'gekke' trekjes die jij hebt, te verklaren zijn vanuit jouw unieke design. En door jezelf door deze lens steeds beter te begrijpen, kun je eindelijk echt los laten wat de wereld van je verwacht en bewust voor jezelf gaan kiezen. In je leven, in je werk, in je bedrijf.

HOE HUMAN DESIGN DEZE ONDERNEMER HEEFT GEHOLPEN

Human Design heeft me een breder begrip over mezelf en mijn energie gegeven. Ik heb geleerd dat het oké is om op mijn unieke manier te ondernemen, ook als dat niet helemaal past binnen de norm. En door dat zelf te door- en voortleven kan ik anderen op uitnodiging daar weer mee kan helpen. Dat is voor mij echt een mooie full circle.

De ‘on-the-go’ beschikbaarheid van Katja, haar onderzoekende houding en mijn eigen integratie tools hebben eraan bijgedragen dat ik voel dat de informatie echt op een diepere laag in mijn lichaam en leven geïntegreerd is.

En eerlijkgezegd, deze 2/4 splenic projector heeft ook helemaal geen zin om zelf al die boeken en podcasts te gaan lezen en luisteren. Het is fijn om realtime situaties uit mijn leven samen met Katja te analyseren om te begrijpen wat er gebeurt met mijn energie. Daarmee bedoel ik overigens niet alleen de zware momenten, maar ook de momenten waarop dingen juist heel lekker gaan!

Myrthe Berkers

Deze ervaring wil ik iedereen mee geven.

Zien dat je goed bent zoals je bent. Compleet. Uniek. En dat het voor jou mogelijk is om het op jouw manier te doen.

Maar ik begrijp ook dat het veel informatie is. En dat niet iedereen direct in een traject stapt om dit volledig te begrijpen en toe te passen.

En daarom heb ik DECODE ontwikkeld. Omdat ik zie dat ik anderen kan helpen om hun Human Design beter te begrijpen, zonder dat ik ze alleen maar vertel wat hun type, strategie en autoriteit is. Dat kun je ook wel zelf googelen. Ik ga dan ook een stap verder. Ik geef je dieper inzicht in jouw unieke design en leer je in DECODE hoe je dat grafiekje van jou (en anderen) kunt ontcijferen.

Je hoeft je niet meer af te vragen hoe het nou precies zit.

Of zelf die boeken in te duiken.

Of elke keer een reading te boeken, als je een vraag hebt.

Ga ook aan de slag met DECODE!

In deze online cursus leer ik je hoe jij zelf jouw grafiek (en die van anderen, als je dat wilt) kunt gaan ontcijferen. Lekker op je eigen tempo en waar je telkens weer naar terug kunt keren.

8 lessen over de basis van HD

In 8 lessen leer jij jouw Human Design grafiek te ontcijferen. Ik ga in op de basisonderwerpen (type design, definitie, gedefinieerde energiecentra, autoriteit, verbindingen tussen energiecentra, ongedefinieerde energiecentra en profiel en poorten), die je ook in een basisreading te horen krijgt.

Werkboeken

Werk jouw inzichten in een werkboek uit, zodat je altijd weer terug kunt kijken hoe het ook alweer voor jou zat.

Onbeperkt toegang

Ga op jouw eigen tempo door de cursus heen. Er zit in totaal zo'n 3 á 4 uur aan cursusmateriaal in. Je bepaalt zelf hoe lang je hierover doet.

EXTRA: Bonusmodule 'Human Design in Business'

In 4 masterclasses leer ik jou hoe jij jouw Human Design kunt toepassen als ondernemer. We duiken dieper in wat jouw Human Design betekent voor jouw bedrijf.

Les 1: Vanuit welke basishouding mag je handelen in je bedrijf?
Les 2: Waar kun jij op vertrouwen en bouwen in je bedrijf?
Les 3: Wat mag je loslaten, waarvan je denkt dat het moet of hoort in jouw bedrijf?
Les 4: Hoe kun je dit alles toepassen in je bedrijf op het gebied van marketing, sales, content en bedrijfsmodel?

Voordelen van deelnemen aan DECODE:

- Op je eigen tempo en elke keer weer terugkeren naar de cursus om te kijken hoe het ook alweer zat (voor jouw eigen design of die van een ander)

- Laagdrempelige introductie met Human Design, in plaats van een hogere investering als bij een reading of een coachingstraject

- Tijdens de liveweek al je vragen aan mij stellen en kijken hoe je dit kunt toepassen in je leven, werk of bedrijf

ERVARING VAN ANDEREN

Ik heb bij Katja bijna alles gekocht. Haar bodygraphics, haar duographics, haar gidsen en een mooi gesprek. Katja heeft de gave om echt stil te staan bij mijn vragen.

Ze spreekt niet vanuit een overtuiging, maar vanuit hypotheses. Gezien mijn design zijn dit wel manieren die mij aanspreken. Daarnaast spreekt ze ook vanuit haar gevoel. Ze gaf aan dat het voor haar aanvoelde dat ik veel aan het vertellen was. Dit kon me doen inzien dat mijn keel op dat moment heling kon gebruiken.

Katja heeft ook een EFT-sessie gedaan bij mij. Ik zei dan vol ongeloof dat ze de juiste woorden wist te kiezen. Waarop Katja zei: 'Ik heb gewoon jouw woorden herhaald'. Op dat moment besefte ik dat Katja haar luisterend oor en haar rust vooral de dingen zijn die ik nodig had en heel hard heb geapprecieerd. Ik zou zo opnieuw haar 1:1 traject volgen.

Jana DeKnop

Dit ga je leren in de cursus:

Ik heb alle kennis die ik de afgelopen jaren verzameld heb, door studiegroepen, volgen van trainingen, masterclasses en werk met mijn klanten, verwerkt in 8 lessen. Ik verwerk hierin meerdere aanpakken en kijken op Human Design.

Les 1: Wat is Human Design?
Ik vertel je kort wat het systeem inhoudt en hoe je het kunt gebruiken in je leven, werk of bedrijf.
Les 2: Hoe ziet dat grafiekje eruit?
Ik neem je in deze les mee in alle elementen van de Human Design Chart.
Les 3: Type designs
In deze les leer ik je het onderscheid tussen to do en to wait designs en wat dit betekent voor jouw type.
Les 4: Definitie
Je leert te lezen welke energie jij consistent bezit en hoe dit samenhangt met elkaar.
Les 5: Gedefinieerde energiecentra, verbindingen tussen de centra en autoriteit
Je leert meer over de krachten en valkuilen van jouw energiecentra en hoe jij het beste beslissingen kunt nemen. Ook is er een ebook over alle 36 kanalen beschikbaar.
Les 6: Ongedefinieerde centra
In deze les leer je hoe je kunt herkennen dat je energie vanuit jouw omgeving opneemt en wat dit met je kan doen.
Les 7: Profiel en poorten
In deze les vertel ik je meer over profiel en poorten. Er is ook een ebook over alle 64 poorten beschikbaar.

Investering voor DECODE
inclusief bonsumodules 'Human Design in Business':
tijdelijk voor €97,- (exclusief BTW)

HOE HUMAN DESIGN DEZE ONDERNEMER HEEFT GEHOLPEN

"Ken jij Human Design?" vroeg de coach tegenover me. Want ik denk dat jij een Manifestor bent.

Ik googelde, vulde mijn gegevens in, she was right! Ik was een Manifestor. Dat waren maar 8% van de mensen, Dááárom voelde ik me zo anders. Ik deed er niks mee, totdat ik meer dan een jaar later Katja leerde kennen. Via een gezamenlijk coachingstraject.

Katja’s kijk op human design heeft mijn leven en mijn bedrijf compleet veranderd. Want in plaats van vechten tegen het hebben van energiegolven, leerde ik ze gebruiken.

Voor creatie, voor verbinding en voor zaadjes planten in mijn HIGH. Voor rust en naar binnen keren in mijn LOW.

Zo stopte ik met mezelf forceren dagelijks content te maken en wat gebeurde er? Er ontstond een flow, doordat ik mijn energie voelde. Ik trad op een natuurlijke manier naar buiten, die bij mij past. Die klopt, voor mij en mijn volgers.

Ik neem de tijd om mee te bewegen met mijn energie en daardoor is er minder frustratie en meer creatie. Is er geen: maar ik moet dit want iedereen doet dit. En is er alleen maar: ik mag het doen op mijn manier.

Want ik ben Uniek. Mijn energie is Uniek. Mijn bedrijf is uniek.

En Katja is uniek, in haar coaching, in haar zienswijze en in haar manier waarop ze vertaalslag kan maken van jouw grafiek naar het leven. In het hier en nu. Met haar eigen unieke energie brengt ze jou in contact met die van jou.

En dat is van onschatbare waarde!

Claudia Penders

Stel je vraag
Verstuur
Deze website maakt gebruik van cookies. View more
Accepteren