AL JOUW UNIEKE TALENTEN AAN DE MUUR

DE BODYGRAPHIC POSTER

Wist je dat ik de eerste introductie met Human Design helemaal niet zo geweldig vond? Ik las over mijn type (Generator) en zag alleen maar negatieve dingen. Ik voelde me in een hokje gestopt: een werkpaard, iemand die slaafs volgde wat Manifestors bedacht hadden en ondertussen gegidst werden door Projectors.

Dat klopt natuurlijk niet. Ik ben meer dan dat. Ik ben meer dan mijn type. En jij ook. En hoe leuk zou het zijn als jij daar elke dag aan herinnerd kan worden?

Met liefde kijk ik naar al het moois dat jij bezit en creëer ik een mooie persoonlijke poster die jij aan de muur kunt hangen (of waar je ook maar wilt)!

Katja de Beurs

Wil jij ook meer inzicht in jouw unieke talenten, door de lens van jouw Human Design?

Human Design is een tool dat jou meer kan vertellen over jouw unieke energiesysteem. Op basis van jouw geboortetijd en -plaats wordt jouw design berekend. Dit vertelt je meer over jouw krachten en waarvoor jij ontworpen bent.

Met deze Bodygraphic geef ik jou meer inzicht in jouw unieke krachten. Dit is gebaseerd op jouw individuele profiel, kanalen, poorten en Incarnation Cross.

Hoi, ik ben Katja en ik help je om dieper inzicht in jezelf te krijgen door de lens van jouw Human Design.

Sinds ik Human Design toepas in mijn coaching, zie ik dat mijn klanten verschillende doorbraken hebben doorgemaakt. Hun Human Design heeft ze geactiveerd in het bewustzijn in hoe ze werken. Het heeft ze de woorden gegeven aan zaken die ze altijd al voelden (maar nooit helemaal konden verklaren of vastgrijpen). Waar sommigen dit aan het begin nogal 'zweverig' vonden, merkten ze steeds meer hoe praktisch Human Design is en ze geholpen heeft om eindelijk veranderingen in hun leven, werk en bedrijf te maken.

Dit doe ik met behulp van verschillende coachingsprogramma's. Ik geloof erin dat iedereen goed en compleet is hoe hij of zij is en dat er voor iedereen een andere manier is.

Bestel ook jouw unieke en persoonlijke Bodygraphic en krijg meer inzicht in jouw krachten en talenten.

Ik creëer jouw persoonlijke Bodygraphic op basis van jouw geboortegegevens. Je kunt zelf aangeven welke accentkleuren jij wilt op jouw Bodygraphic. De levertijd van de Bodygraphic is uiterlijk 1 week (7 werkdagen) en je ontvangt een digitaal PDF-bestand.

Kosten: €55 (ex BTW)

WAT ANDEREN VAN DE BODYGRAPHIC VINDEN

Ik ben super blij met mijn Bodygraphic van Katja. Hij ziet er prachtig uit en past helemaal bij me. Mijn eerste kennismaking met Human Design was geen succes, maar door de uitleg van Katja en de uitwerking van mijn persoonlijke human design in de bodygraphic ben ik helemaal om. Hij klopt precies en alles wat ik voel dat ik in me heb staat erop. Dankjewel Katja voor de prachtige poster. Hij krijgt een ereplekje aan mijn muur.

Sylvie Postema

Voorbeelden van accentkleuren

Er zijn nog veel meer mogelijkheden, dus geef bij de bestelling vooral aan welke kleuren jouw voorkeur heeft, dan zoek ik naar de mooiste combinatie.

Paars / roze

Rood

Grijs

Lichtblauw

Blauw / groen / geel

Roze

Donkerblauw

Oranje

WAT ANDEREN VAN DE BODYGRAPHIC VINDEN

Ik heb al eens eerder een volledige human design reading gehad bij iemand anders, maar deze Bodygraphic geeft precies de belangrijkste aspecten weer die voor mij als een goede reminder werken elke keer dat ik er naar kijk. Momenteel is het dan ook de achtergrond op mijn telefoon zodat het me telkens eraan herinnert dat ik op het goede pad loop. Ook krijgt hij straks een mooi plaatsje in mijn praktijk, zodat ook mijn klanten zien met wie ze te maken hebben!

Ruud van der Wiel

Stel je vraag
Verstuur
Deze website maakt gebruik van cookies. View more
Accepteren