AL JOUW TALENTEN AAN DE MUUR!

DE BODYGRAPHIC POSTER

Wist je dat ik de eerste introductie met Human Design helemaal niet zo geweldig vond? Ik las over mijn type (Generator) en zag alleen maar negatieve dingen. Ik voelde me in een hokje gestopt: een werkpaard, iemand die slaafs volgde wat Manifestors bedacht hadden en ondertussen gegidst werden door Projectors.

Dat klopt natuurlijk niet. Ik ben meer dan dat. Ik ben meer dan mijn type. En jij ook. En hoe leuk zou het zijn als jij daar elke dag aan herinnerd kan worden?

Ik heb de Bodygraphic ontwikkeld als cadeau voor mijn vriendinnen, maar merkte dat ik hier heel veel anderen ook blij mee kon maken. Met liefde kijk ik naar al het moois dat jij bezit en creëer ik een mooie persoonlijke poster die jij aan de muur kunt hangen (of waar je ook maar wilt)!

Katja de Beurs

Voorbeelden van accentkleuren

Paars / roze

Rood

Grijs

Lichtblauw

Blauw / groen / geel

Roze

Donkerblauw

Oranje

Bodygraphics verkoop ik niet meer los. Mocht je hier interesse in hebben, voor jezelf of voor klanten, neem dan vooral contact mij op voor de mogelijkheden.

WAT ANDEREN VAN DE BODYGRAPHIC VINDEN

De mooie BodyGraph die ik bij Katja kocht heeft mijn ogen geopend. Ik ben kinds af aan altijd heel erg verbaasd geweest hoeveel andere mensen konden DOEN.

Doordat ik tijdens mijn school, studie en eerste werk jaren altijd probeerde om medestudenten en collega’s te evenaren was ik heel veel moe en heeft dit uiteindelijk zelfs tot een Burn-out geleidt. Ik ontdekte in de jaren daarna al dat een van mijn krachten is om het overzicht te bewaren en te kijken hoe dingen WEL kunnen, maar dat doen vervolgens aan andere over te laten.

De BodyGraphic die Katja voor me maakte heeft mijn ogen echt geopend. Ik werk op een andere manier dan heel veel mensen en ondanks dat dit niet betekent dat ik niets kan DOEN betekent het wel dat ik andere kan helpen om wat zij doen efficiënter, overzichtelijker en gestructureerder te maken. Iets minder ingewikkeld, zodat zij hun werk vervolgens ontspannen kunnen doen, omdat het overzicht bewaakt wordt.

Myrthe Berkers

Stel je vraag
Verstuur
Deze website maakt gebruik van cookies. View more
Accepteren